Hiljaiseloa Koivukalliolla , pennut ovat lähteneet JA KUTSU TAPAAMISEEN

Voi miten hiljaista täällä kotikennelissä onkaan nyt, kun O-pennut ovat lennähtäneet omiin koteihinsa!! Hiukan on matalavireistä ollut olotila … Aina kun pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa, meidät valtaa jonkinlainen haikeus. Onhan se vähän niinkuin laittaisi omia lapsia maailmalle. 🙂 On ollut niin ihana kuulla ja nähdä pentujen Whatsapp-ryhmässä, että kaikilla pennuilla on alkanut hienosti uusi elämä omassa kotonaan. Tässä alla vielä muutama kuva lähtötilanteista ja pennuista uusissa kodeissaan.

LOKI

ELVIS

HOSSA

KIKI

VÄINÖ

JA sitten… Haluamme ainakin vielä tämän kerran esittää kutsun kasvattitapaamiseen Oulaisiin!!

Birchrock’s kasvattien ja muiden malamuuttiharrastajien tapaaminen entisen Matikaisen Lomaparatiisin uuden yrittäjän luona, Lomaparatiisissa 27.-28.5. 2023. Kaikki nykyiset ja entiset ”kasvatit” omistajineen ovat tervetulleita!! ( myös innokkaat ”ei kasvatit” )
Treenaillaan vetoharjoittelun alkeita ja näyttelyjuttuja. Mahdollisesti myös jälkitreeniä Oulaisten kennelkerhon MEJÄ asiantuntijan avustuksella. Istutaan iltanuotiolla ja muuta mukavaa! TARKEMPI aikataulu myöhemmin, kun väki ilmoittautunut. Toiveita otetaan vastaan!!

Osallistumismaksut: Tulokahvit ja ruokailu runsaine antimineen 40 euroa. Majoitus sis. hyvän maalaisaamupalan ja liinavaatteet 60€/hlö/vrk. Lapset alle 12v puoleen hintaan ruoka ja majoitus. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET mahdollisimman pian ja viimeistään 20.5. HELILLE p. 0440778761 WhatsApp tai soitto ( Ilmoita allergiat ja varaa majoitus myös )
TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!! terveisin Heli ja Matti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: