Haiku muutti kotikenneliin odottamaan pentujen syntymää

Eilen, perjantaina Eerika toi Haikun meille kotikenneliin! Astutuksesta oli kulunut 60 vuorokautta. Hyvin mutkattomasti Haiku asettui taloksi. Ei vikinää tai vinkumista tai levottomuutta. Illalla ruokakin maistui ja parin pissalenkin jälkeen Haiku asettui lattialle maton päälle yöunille. Aamu neljään asti se nukkui hiiskumatta mitään, sitten päästin Haikun takapihalle pissalle. Ja taas jatkettiin unia. Kuudelta seuraava herätys. Silloin käytin Haikua pienellä pissalenkillä ja sen jälkeen nukuttiin vielä pari tuntia!! Tällainen yö on kyllä melkoinen suoritus nartulta, joka omassa kotonaan on ulkokoira, lukuunottamatta lyhyitä sisälläoloja.

Tänään sitten Haikulle ei enää ole tahtonut ruoka maistua. Aamulla vielä vähän suostui syömään, mutta sen jälkeen ei mitään. Vain vettä. Olotila näyttää kylläkin hyvin rauhalliselta. Pentulaatikkoon Haiku pääsi tänään tutustumaan ja Koivukallion metsässä käytiin myös seikkailemassa. Lenkin alkupuolella Timmy yllätti meidät juoksemalla kovaa kyytiä meidän perään. Se oli saanut jotenkin takapihan juoksutarhan oven auki, ja lähti meidän perään. No, eipä siinä sen kummempaa tapahtunut. Timmy on rauhallinen herrasmies ja tykkää myös Haikusta, niinkuin kaikista nartuista… Saateltiin Timmy takaisin juoksutarhaan ja jatkettiin Haikun kanssa kahdestaa lenkkiä.

Nyt sitten vain odotellaan vielä jonkin aikaa! Toivottavasti tuleva yö vielä saadaan nukkua rauhallisesti! Maanantaina tulee täyteen tasan 9 viikkoa astutuksesta… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: