Timmy on nyt veteraanivalio

Loppiaisena matkattiin Matin ja Timmyn kanssa Sotkamoon. Olimme Siljan ja Heikin kanssa varanneet sieltä ”paritalomökit”. Siljalla ja Heikillä oli mukana Kuura ( Birchrock’s Fabulous Flower ) ja Pippuri ( Birchrock’s Chili Pepper ) . Tarkoituksena oli sitten sunnuntaina matkata yön hyvin nukkuneena Kajaaniin kansainväliseen näyttelyyn. Mukaan piti liittyä Kajaanissa vielä Ilona ( Birchrock’s Cranberry Caramel ) yhdessä Katriinan kanssa.

Mökkeily yhdessä oli kyllä aivan ihanaa, ja sovittiinkin, että joskus otetaan tällainen reissu uusiksi. Timmyn ja Kuuran hedelmällisestä romanssista ( seurauksena C-pentue ) oli kulunut jo reilu vuosi, mutta samalla tavalla ne silti näyttivät viihtyvän yhdessä. Timmy näytti tykkäävän kovasti myös villistä Pippurista.

Kun sunnuntaiaamu valkeni, kuului Haukiputaalta ikäviä uutisia… Ilonan omistaja Katriina oli sairastunut, joten Ilonan ensimmäinen näyttely siirtyi tulevaisuuteen. Kehässä oli siis ensimmäisenä junioriluokassa Pippuri. Pippuri esiintyi vauhdikkaasti ja kerkesi yhdessä välissä melkein heittäytyä tuomarin edessä myös selälleen. Tuloksena Erittäin hyvä EH.

Seuraavana kehään pääsi Timmy Siljan esittämänä. Timmy esiintyi tosi pirteästi ja juoksikin reippaalla askeleella. Siten FI MVA Birchrock’s Torrent, Timmy🥰 oli Kajaanin kansainvälisessä näyttelyssä VET ERI1, SA, PU3, VET SERT, VET ROP, VMVA . Lisäksi annettiin veteraani cacib. Timmy sai siis kolmannen veteraaniserttinsä, ja tuli siten myös Veteraanivalioksi. 🏆Tuhannet kiitokset Siljalle Timmyn esittämisestä!!! 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Kolmantena kehään pääsi Siljan kanssa Kuura. Muuten esiintyminen sujui mallikkaasti, mutta kun tuomari palasi pöydän luota Kuuran selän takaa ( niin ettei Kuura nähnyt häntä) tutkimaan ja painamaan Kuuran selkää käsillä, silloin Kuura yhtäkkiä murahti ja käänsi nopeasti päätä tuomariin päin. Tuomarin mielestä Kuura yritti näykätä häntä. Seurauksena hylätty. Jälkikäteen tätä yllättävää käytöstä on mietitty tietenkin monelta kannalta. Silja aikoo käyttää Kuuran ensimmäisenä kraniosakraaliterapiassa tutkittavana, ja jos siellä ilmenee jotain vaivaa, tutkitaan ehkä vielä lisää. Pari viimeistä viikkoa Kuura on käynyt pidempiä vetolenkkejä jne. Suljetaan siis tutkimuksilla ensin pois kipuasiat. Ja mietitään sitten lisää. Jokatapauksessa tämä käytös tuli aivan yllätyksenä!! Tosi harmillista tietenkin!! Mutta elämä jatkuu, ja toivotaan syyn selviävän ja tietenkin kovasti tsemppiä Siljalle ja Heikille!

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmNayttely.aspx?Id=12665&R=243&fbclid=IwAR3b0Ae5TtlpaubUGxelxHnPauM3ldZHvs9JppNwFsxuyOEqg5VKXy3WneQ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: