Jyväskylän Nord näyttelyssä

Viime lauantaina päästiin sitten Timmyn kanssa Siljan ja Heikin kyydissä Jyväskylän Nord näyttelyyn. Takakontissa matkusti tällä kertaa vain Pippuri ( Birchrock’s Chili Pepper ) pentuluokkaan. Kyseessä oli 8 kuukauden ikäisen Pippurin toinen esiintyminen pentuluokassa. Pentuluokkaan oli ilmoitettu myös toinen Timmyn ja Kuuran pentu, Vimma ( Birchrock’s Cranberry Caramel ) .

Matka sujui mukavasti. Timmy istui välillä takapenkillä nenä takakonttiin päin ja vinkui Pippurille . 🙂 Näyttelypaikalla Paviljongissa oli taas kova tungos, kuten aina syksynäyttelyssä. Onneksi koiria ei näyttänyt stressaavan. Erityisesti Vimma otti hyvin rennosti ja leikki ja kieriskeli lattiallakin odotusaikana.

Kehässä sekä Vimma että Pippuri esiintyivät mallikkaasti. Vimmalle tämä oli ensimmäinen näyttely. Vimman arvostelu oli muuten hieno, mutta ilmeisesti maininta ”pitkä karvapeite” verotti sen verran, ettei kunniapalkintoa tullut . Pippurinkin arvostelu oli hieno, ja se olikin ROP pentu ja sai myös kunniapalkinnon.

Myöhemmin sitten Timmy iskä pääsi ties kuinka monennen kerran jo veteraaniluokassa esiintymään. Viime kevään jälkeen SA on ollut Timmyllä tiukassa. Erinomainen oli sen arvostelu kaikenkaikkiaan, mutta ei SA:ta tälläkään kertaa, vain ”sileä ERI”. Joten Heikin sanoja lainatakseni, ”mutta sehän on ihan kiva, kun Timmykin pääsee sitten taas kohta uudelleen näyttelyyn.” Eli viimeisen veteraanisertin metsästys jatkunee… 🙂 Timmy eiintyi Jyväskylässä ensimmäisen kerran yhdessä Siljan kanssa, ja hienosti esiintyikin!! Suuret kiitokset Siljalle !!

Pahoittelut huonolaatuisista kännykkäkuvista!!

Timmy ja Vimma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: