Hillan juoksut alkoivat yllättäin !!

hilla ja et 3

Hilla yllätti meidät !! Se aloitti juoksut pari kuukautta aikaisemmin, kuin odotimme ! 🙂 🙂 Nyt käy sitten niin, että ensi viikonlopulle suunniteltu ET:n ja Hillan ennakkotapaaminen muuttunee tositoimiin 🙂  Jos kaikki sujuu hyvin, pentuja pitäisi syntyä huhtikuun alkupuolella !! Upeata! 🙂 🙂 Kertakaikkiaan 🙂 🙂 🙂 Pentuvarauksia voidaan ottaa vielä  vastaan.

YHDISTELMÄN SUKUTAULU :

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI25727/16&ReknoI=FI17106/11

2,5-vuotiaan Hillan omistaja, Eerika,  kuvailee Hillaa näin:

Iloinen, rauhallinen ja helppo käsitellä (kynsien leikkuu, pesu yms), rakastaa ihmisiä ja ruokaa, haluaa miellyttää (varsinkin kun ruokaa palkintona), hiukan varautunut uusia koiratuttavuuksia kohtaan, toisia narttukoiria varsinkin  (ei syöksy kuitenkaan  ensimmäisenä kohti. Häntä heiluu, jos sopiva tuttavuus tulee kohdalle). Lenkkeillessä toisten koirien ohitus helppoa, keskittyy makupaloihin hienosti. Reen edessä jaksaa tehdä töitä matkan alusta loppuun, maksimi matkana ollut 15 km. Juossut  kolmen-kuuden  huskyn valjakossa, mutta johdossa en ole Hillaa kokeillut.  Leikkisä –  tykkää pallosta, heittelee sitä jopa itselleen. Tykkää lapsista.

Kasvattajan näkökulmasta Hillan etuihin voi lukea vielä kaunisilmeisyyden, upeat liikkeet ja hyvät mittasuhteet, sekä hyvän terveyden ja sopeutuvaisuuden ! Näyttelyreissuilla viihtyy ja esiintyy hienosti.  Hilla on elänyt Kannuksessa muutaman kuukauden ainoana koirana, ja välillä  kahden huskynartun kanssa. Toisaalta se on elänyt myös kymmenien huskyjen kanssa Norjassa ilman ongelmia. 😁Hillan näyttelytulokset : SERTTI x 1, Vara-Sertti x 1, Vara-Cacib x1, SA x 3

8-vuotiaan ET:n omistaja Anna Saarela ja Kaarlo Väänänen kuvaavat ET:tä näin: Rauhallinen ja leikkisä. Älyttömän ihmisrakas. Hyväkäytöksinen joka tilanteessa. Ei koskaan yritä hypätä ihmisen päälle. Itsevarma, ei välitä jos paljon koiria ympärillä. Rauhallisen luonteensa vuoksi on käynyt myös vierailulla vanhusten palvelutalossa sekä yksi lapsi on voittanut koirapelon E.T:n ansiosta. E.T:llä on tapana mennä maate, kun joku häntä hoitaa ja on siinä lähes liikkumatta. Kiltti ja tottelevainen ollut aina, kuuntelee ihmistä tarkasti, helppo ollut tehdä E.T: n kans mitä vain. Valjakossa työskentelee kuin härkä, vetää todella voimalla. Kokonsa ja voimansa puolesta ollut valjakossa pyöräkoirana valjakon viimeisessä parissa lähimpänä rekeä. Pystyy olemaan myös valjakonjohtajana, esim. kun koiramme voitti suomenmestaruuden valjakkokisoissa, E.T oli johtajakoirana. E.T on rauhallinen, kun koiria valjastetaan ja viedään reen eteen. Mutta sitten kun saa lähtökäskyn, niin lähtee vetämään kuin härkä. Useita vieraita koiria on juossut meidän valjakossa, E.T hyväksyy ne, itsevarmana ei välitä. Juossut 4 -6 malamuutin valjakossa, mutta myös yksin. Hyvä terveys. Kisannut useissa valjakkokisoissa, ja tuloksena titteli  SM-REK-4-16  , REK1 kahdesti, ja REK2 kerran. Kuormanvetokokeesta KVK1 -tulos.

ET:n näyttelytuloksia : FI MVA, SERTTI x 3, Cacib x 1, Vara-Cacib x 2, VSP x 1, SA x5

NYT JÄÄMME JÄNNITTÄMÄÄN JA TOIVOMAAN, ETTÄ KAIKKI MENISI HYVIN, JA PENTUJA SYNTYISI !!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: