Pentujen viimeinen viikko kotipesässä

Kulunut viikko on ollut pentujen viimeinen viikko Koivukallion ( Birchrock’s ) kotipesässä. Viikko on ollut hektinen ja helteinen.. Ajoittain lämpötila ulkona nousi jopa 28 asteeseen!! On ollut koirilla ja meillä helteessä kestämistä! Onneksi sitten eilen ilma jähtyi reilusti… 🙂 Sopii meille kaikille paljon paremmin.

Tähän mennessä neljä pennuista on lähtenyt omistajiensa mukana uusiin koteihinsa. Torstai-iltana Wiima lähti Siljan ja Heikin koiraksi, ja Lumin ja toisen koiran ( Timmyn sisko ) kaveriksi. Hienosti oli Wiima ensimmäisen vuorokauden aikana kotiutunut ilman itkuja.:)  Eilen sitten lähti Watson Tarjan ja Arin kanssa kohti Pudasjärveä. Siellä Namu ( Timmyn veli ) oli ottanut Watsonin iloisena heti siipiensä suojaan. 🙂 Eilen lähti myös Misty tyttö Riston kanssa tänne Ylivieskaan uuteen kotiinsa. Tänään on lähtenyt Waldokin kohti Rovaniemeä yhdessä Antin ja Jonnan kanssa..

Pesä tyhjenee pikkuhiljaa… Tänään on kohta 3.poikakin lähdössä kohti Lieksaa yhdessä Hannen ja Antin kanssa. Huomenna loput neljä… Kennelimme hiljenee pikkuhiljaa… Windy on nyt jo ollut melko vaisuna.. Saapa nähdä miten se sunnuntai-iltana reagoi, kun yhtään pennuista ei enää ole pesässä syötettäväksi… Windy kun on imettänyt pari kertaa päivässä pentuje ihan loppuun saakka! 🙂

7

8

10

1

2

3

11121314151617181920

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: