Malamuuttitapaaminen Sievissä

Olipa kerrassaan hienot malamuuttitreffit Pyykorventie 24:ssä Sievissä!! Jouni ja Virpi olivat laittaneet paikat hienoksi ja Jouni oli väsännyt edellisenä päivänä jopa kuormanvetoreen! Joten olipa loistava tilanne kokeilla uunituoretta kuormarekeä monen koiran voiminVetoja kokeilivat Onni, Handy, Sara, Wanda, Mäx ja Jounin muutti, jonka nimi unohtui.  
Paikalle saapui väkeä Nivalasta, Kannuksesta,Oulusta, Ylivieskasta, Saarijärveltä, Kalajoelta ja Sievistä n. 20. Osalle ilmoittautuneista oli tullut viimehetken esteitä, mutta koollaollut joukko toimi sitäkin innokkaammin. Tehtiin pientä vetolenkkiä koirien kanssa kokeillen erilaisia kokoonpanoja…muutama ensikeralainenkin pääsi ( Roki, Windi ja Nanuk ) pääsi testaamaan reenvetoa "kokeneemman" muutin parina. Hyvin näytti sujuvan! Ja Omppu ja vanha veljensä Onnikin saivat monen vuoden tauon jälkeen taas vetää yhdessä – oli melkeinpä liikuttavan näköistä hommaa. Eerika otti videopätkääkin reissusta….toivottavasti saan sen jotenkin tälle sivulle liitettyä! Koppasen Marja ja Kari kävivät myös hiihtämässä koiriensa kanssa n. 13 km lenkin, Jouni hiihti pienemmän pätkän malliksi, koska ei voinut juoksuisten narttujensa kanssa koota valjakkoa koiristaan.
Sitten tietenkin seurusteltiin nyyttikestipöydän ympärillä ja paistettiin makkaroita ja keskusteltiin koirista! Jouni ja Virpi uudistivat kutsunsa, jotta väki tulisi heille taas ensi talvena. Senverran meillä oli hauskaa ja olosuhteet hienot, että varmasti uusi kokoontuminen Hautalan pihapiirissä toteutuu ensi talvena…
3 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. Eerika
  Maa 24, 2010 @ 14:11:36

  Kiitokset vain mukavasta päivästä isäntäväelle ja kaikille paikalla olleille. Kuormanvetoa oli hienoa kokeilla pitkästä aikaa. Ja muutkin vetolenkit sujuivat hyvin, vaikka ihan uuden tuttavuudenkin parina. Koitan laittaa sen Ompun ja Onnin vetovideon sähköpostilla. T. Eerika

  Vastaus

 2. heli
  Maa 26, 2010 @ 06:44:03

  Kiitos Eerika sinulle myös handlerina ja koirien ohjastajana olosta! Ja olis tosi kiva tavata malamuuttitapaamisen merkeissäkin!

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: