Malamuuttitapaaminen ja Vilanderin luento

Hyvänen aika miten oli taas mukava tapaaminen meillä muuttiväellä Matikaisella! Oli mahtavaa tutustua jälleen kerran uusiin malamuuttiharrastajiin Kannuksesta, Ylivieskasta, Rovaniemeltä, Oulaisista, Nivalasta jne. Ja tietenkin mukana oli jo ennestään tuttuja muuttiharrastajia Marja ja Kari, Katriina ja Laura, Marianne, Jouni ja Virpi…muutamat joutuivat perumaan tulonsa ihan viimehetkellä, mutta kuitenkin meitä oli paikalla lähes kolmekymmentä jo ennen Peetsan luennon alkua.
Aikataulu oli taas kerran ihan liian tiukka! Arvasin, ettei millään ehditä tehdä kaikkea mitä suunniteltiin, mutta ehdittiinpä hiukan kertailla kuormanvetosääntöjä ja harjoiteltiin hiukan näyttelykäyttäytymistä, sekä tietenkin muutamat kerkesivät kokeilla kärrynvetoa ensimmäistä kertaa koiransa kanssa!  Handy ja Wandakin saivat tutustua nyt toisiinsa ja vieläpä yhdessä kolmipyörää vetäen. Hienosti sujui pienen ujostelun jälkeen! 
Sitten siirryttin Peetsa Vilanderin osuuteen sujuvasti. Lähes kaikki ilmoittautuneet henkilöt olivat saapuneet paikalle. Ja kyllähän se Peetsa osaa tuoda asiansa vastustamattomalla tavalla esille! Enimmäkseen…oikeastaan vain ja ainoastaan…kuulin jälkeenpäin erittäin positiivisia kommentteja luennosta! Kiitos Peetsa, että suostuit tulemaan tapaamiseemme luennoitsijaksi! Erittäin monet kävivät kiittelemässä jälkeenpäin, ja toivoivat lisää samanlaista jatkossakin. Olin tosi iloinen kaikesta palautteesta ja erityisesti hienosta ja lämpimästä tunnelmasta tuvassa Peetsan luennoidessa. Ihmiset uskalsivat hienosti myös olla mukana kysellen ja ihmetellen. Meille malamuuttiväelle koiran laumakäyttäytymisen perusteet ovat hieman tutumpia asioita, mutta kyllähän aina jotain uuttakin tarttuu mukaan!
Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille ja mukana olleille ihmisille!Ja katsokaahan alkuviikon Kalajokilaakso-lehdet! Toimittaja oli jostakin onkinut selville Vilanderin tulon, ja kävi tekemässä haastattelun Peetsasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: