Kesälomalla

Kesäloma Ylivieskassa on kulunut leppoisasti! Lopultakin tulivat aurinkoisetkin päivät, ja olemme nauttineet kesästä…sen minkä olemme ehtineet – tyttärellämme Meijulla oli nimittäin rippijuhlat, ja niitä valmistellessa kului hiukan aikaa. Onneksi juhlat kuitenkin sujuivat kivasti, ja tyttö pääsi ripille!!
On meillä käynyt vieraitakin ihan Norjasta saakka – Sirkku tuli yökylään, ja saimme rupatella oikein kunnolla. Omppu varsinkin tykkäsi Norjan vieraastamme tosi kovasti – hyvä ettei syönyt Sirkkua, kun piti niin kovasti "pussata"! Näkee kyllä, kuka on koiraihmisiä – koirat tykkäävät heistä oikein erityisesti!
Hautaluoman Anna ja Eeli saivat myös lähes yhtä riehakkaan vastaanoton…he kävivät sitten heti Sirkun jälkeen kyläilemässä. Annalta kuulin, että Herttan ja Espenin huskylauma on kasvamassa
kahdella pentueella heti kerralla – liekkö jo syntyneet?
Kyläilyjen jälkeen oli sitten vuorossa oma kyläreissuni Mariannen luokse – en ollutkaan nähnyt häntä ja Cosmosta ja Palvaa pitkään aikaan. Handy pääsi mukaan, tutustumaan Mariannen malamuutteihin. Ja olihan se ihana katsoa, kuinka koirat ravasivat juoksutusaitauksessa onnellisena. Taisi Handy saada uusia ystäviä!! Ihania ovat nuo nuoret muutit, niin leikkisiä ja touhukkaita!!
Ylivieskassa oli sitten taas kansainvälinen näyttely…pitihän sinne mennä katsomaan, vaikka itse olin kammottavassa flunsassa. Harmi oli meidän kasvateista ainoana kehässä. karvaton oli tyttö, sen taki irtosi tällä kertaa EH.Rontti, Harmin poika sai sitten ERI:n samoin Mala-poika EH:n. Elikkä hienosti meni tälläkin kertaa!! Harmin viimeinen sertti näyttää kuitenkin olevan tiukassa!

Nyt taitaa olla paras lopetella päivitystä…ukkonen tuppaa päälle! Palaan sitten myöhemmin kertomaan tulevasta Ruotsin reissusta…sielläkin tapaamme yllättäen malamuutteja…Matin sukulaiset ovat myöskin tykästyneet muutteihin!! Reissumme aikana koiriamme ammaa Eerika, joka on luvannut jälleen kerran huolehtia, että koirat saavat lenkitystä ja ruoan ainakin kerran päivässä! Mahtavaa että meillä on noin ihana ystävä, joka pystyy huoletimaan koiristamme – ei muuten taitaisi reissut koko perheen voimin onnistua…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: