Sulhaspoika vierailulla

No niin, takana on kiireinen, mutta mielenkiintoinen viikonloppu! Ulkoa kuuluu haikea kuoroulvonta! Eetu ja Omppu siellä yhdessä valittavat elämän epäreiluutta…

Eilen iltapäivällä Riitta tuli Kemistä Eetun ja Kiisan kanssa meille – tarkoituksena oli jättää Eetu tänne Ompun sulhaseksi muutaman päivän ajaksi.
Lähdimme heti kohta heidän tultuaan läheiselle metsäautotielle Ompun ja Eetun kanssa, jotta "nuoripari" saisi tutustua toisiinsa rauhassa ei-kenenkään-maalla. Ajattelin, että varmasti tarvitaan vielä suostuttelua ja "puhemiestä" – aika ei meilestäni ollut vielä ihan oikea- mutta pienen ujostelun jälkeen lempi leiskahti niin nopeasti, että jäimme melkein sanattomiksi! Että sellainen juttu!!
Nyt sitten pidämme Eetua vieraanamme torstaihin saakka. Eilen illalla parkiskunta protestoi erillään pitämistä sen verran voimakkaasti, että Eetu oli otettava sisälle näyttelyhäkkiin yön ajaksi nukkumaan. Handyn vein jo aikaisemmin illalla koira-ja kissahoitolaan Raudaskylälle….Yö olikin sitten pitkästä aikaa hiljainen, kun Handykään ei ollut uikuttamassa!!

Ja nyt näyttäisi siis hyvältä pentujen suhteen – tosin pitää vielä jaksaa odottaa kuukauden verran ennenkuin ultraäänellä saamme varmistuksen siitä, onko pentuja todella tulossa. Ja jos on, pennut syntyisivät noin huhtikuun 6. päivän paikkeilla – kesäkuussa pennut saavat sitten lähteä uusiin koteihinsa.
Muuten yksi "pennunodottaja" Annika Pudasjärveltä kävikin jo Omppuun ja  Handyyn tutustumassa lauantaina!!

Malamuuttitapaaminen järjestetään sitten näillä näkymin maaliskuun 29. pv lauantaina. Ilmoitelkaa minulle lähiaikoina oletteko tulossa mukaan tapaamiseen! Matikaisen lomaparatiisissa voi halutessaan yöpyäkin! Varaillaan tarvittaessa yöpymistilat erikseen. Toivottavasti saamme taas ison porukan kokoon vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia – sekä vedättämään koiria!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: