Ennen loppiaista

Uusi Vuosi 2008 on sitten tullut, raketit on ammuttu koirien pelkäämättä ja siirrytty sitten pikkuhiljaa arkiseen elämään.

Onneksi heti Uudenvuodenpäivänä satoi peräti noin kolme senttiä luntakin, niin koiratkin ovat pysyneet vähän puhtampina…lisäksi pakkasta on ollut yli 10 astetta jo useampana päivänä, niin että tuntuu jo talvi tulevan pikkuhiljaa- alkuviikosta on luvattu kunnolla lumisadettakin!!

Meillä Handy on aivan päästään sekaisin – lähistöllä on useampi narttu juoksussa ja Handy kävelee sisällä edestakaisin, kraps, kraps, kraps, kraps…Ja ulos kun pääsee niin ULVOO Onneksi naapurit ovat kärsivällisiä!! Ja kynnet oli pakko leikata tänään Handyltä – ja Ompulta myös…Handy on taas myös hyvin huonolla syönnillä ollut, ei ruoka maistu kun ympäristössä haisee liian ihanalta. On se pojan elämä sitten vaikeata!!

Eilen illalla meillä kävi mukavia yllätysvieraita: Hertta ja Eerika tulivat käymään – Hertta tuli jo viikko sitten Norjasta kotiinsa Kannukseen vierailulle, ja on nyt sitten käynyt ystäviensä luona vierailulla. Kiva että nuoret ihmiset viitsivät meidän "täti-ihmisten" luona käydä – meillä kyllä riittää aina paljon juttua koirista!! Hertalla ja Espenillä on Norjassa nyt kunnon valjakko, yhteensä 13 huskyä – kunnon valjakko, ja lenkit sen mukaisia. Kannuksessa Eerikan valjakko on pysynyt ennallaan: Onni, Emmu ja Rokka pitävät huolen siitä että Eerikakin pääsee aina lenkille!
Ja vielä hyviä uutisia: Harmi kävi Kajaanin näyttelyssä ja sai hienon tuloksen ERINOMAINEN!
Vähän jäi vielä puuttumaan SERTISTÄ ja Muotovaliosta…Pidetään jatkossa peukkuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: