Joulunaika

Joulunaika on sujunut rauhallisissa merkeissä – joulupukki oli taas käynyt vain nakkaamassa paketit, joita auoimme hyvän tovin yhdessä koirien kanssa! Omppu selvästikin muisti viimejoulun, koska hössötys pakettien ympärillä alkoi välittömästi pakettien ilmestyttyä näkyville. Ja olihan koirille mieluisaa taas saada availla jännän tuoksuisia pakettejaan- possunnokkia, solmuluita ja kanahekkuja….

Kelit ovat edelleen aivan ala-arvoisen surkeita!! Juuri äsken kävin taas kerran Ompun kanssa pitkällä pyörälenkillä – rapa lensi ja vettä tuli lähes kaatamalla taivaalta… Täytyyköhän tässä lähteä Tornion yläpuolelle asumaan, että edes joskus näkisi lunta? Mattikin kävi päivällä koirien kanssa mastotiellä tutkimassa tilannetta, ajatuksena oli että olisimme käyneet siellä kärryvetolenkillä, mutta tie oli liukas kuin sianselkä. Siispä vain pyöräilemme ja käymme kävelemässä. TOIVOTAAN NYT ETTÄ JOSKUS EDES TULISI TALVI!!

Tänään luonamme kävi pariskunta, jotka ovat haaveilleet malamuuttipennusta…taisipa kärpänen purasta heitä!

Ja sitten vielä kaksi hyvää uutista: Halti Outokummusta  ja Ukko Laukaalta ovat käyneet lonkkakuvauksilla, kummallakin lonkat ovat A/B. Hienoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: