vesisateessa vetoa

Hei! Syysloma on alkanut. Kelit on nimensä mukaiset – paitsi eilen oli tosi komea sää Kivijärvellä,jossa kävimme päiväreissun saunanrakennuspuita sahaamassa ja polttopuita ja risuja kasaamassa. Tontillamme alkaa tapahtua rakennustöitä ehkä ensi keväänä!

Tänään sitten käytiin parin viikon tauon jälkeen vetolenkillä Tynnyrinevantiellä. Matti ohjasti toiseen suuntaan, minä toiseen. Kumpikin sai osansa lentävästä kurasta, tie oli sen verran märkä!
Koirat tekivät kumpikin tällä kertaa hyvin töitä, tosin Ompun piti aina välillä komentaa Handyä, ettei menisi niin lujaa. Epäreilua, kun Ompun jalat on pikkuisen lyhemmät ja  kuntokin huonompi. Kotona sitten mittailtiin Ompun kylkirasvan  paksuutta – no ei se ole  paksu, kylkiluut tuntuvat ihan selvästi.  Mutta onhan Handy  huomattavasti nuorempi!

Haukiputaalta kuului uutisia: Herttakin oli saanut hotspotin poskeensa, ja eläinlääkäri oli ajanut karvaa poskesta ja antanut lääkityksen rauhoitettuna. Mikä lie kulkutauti sinne iskenyt!! Toivotaan että Herttakin paranee pikaisesti!

HEI, KUN VIERAILET SIVULLAMME, LAITAPA VIERASKIRJAAN JOSKUS MERKINTÄÄ!!
KÄVIJÖITÄ SIVUILLAMME ON YHTEENSÄ OLLUT MELKEIN 30 000!! KIITOS MIELENKIINNOSTANNE!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: