Päivitystä ja synttärionnitteluita!

Kävin pitkästä aikaa kylässä Marianne luona…Halusin nähdä kuinka pikku Palva on kotiutunut uuteen kotiinsa – Palva tuli Mikko Vähän Attenmut’s kennelistä muutama viikko sitten Marianne luokse. Se on Sitkan ja Wamin pentueesta. hienosti näkyi tyttö kotiutuneen ja Jaki oli ottanut Palvan hyvin vastaan. Jakille itselleen oli  sattunut suuri vahinko viikko sitten – se oli ilmeisesti törmannyt karkureissullaan KARHUUN!! Otsassa oli monen sentin mittainen syvä haava – onneksi sentään henki säästyi. Harmi, mutta hukkasin Jakin kuvan jonnekin tämän tietokoneen syvyyksiin!!

ONNEA TÄNÄÄN 24.7 1 V TÄYTTÄVÄLLE BIRCHROCK’SIN TOISELLE PENTUEELLE JA KASVATTIEMME OMISTAJILLE!! KANSSANNE ON OLLUT MUKAVA TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ!!

Ompun juoksu on pian mallillaan – pahimmassa vaiheessa. Täytyy tänään laittaa verkko koirien häkkien väliin..Odotetaan sitten seuraavaa juoksua, joka tulee todennäköisesti ensi maalis-toukokuussa. Sitten olisi aika Eetun ja Ompun pennuille…

Olen saanut viestiä Laukaalta – odotamme nyt Ukon  ja Minnan vierailua! Toivottavasti tapaamme heinäkuu lopulla tia elokuussa. Ukosta ja Juhasta pari kuvaa alla. Ukko on kuulemma saanut kehuja koiraihmisiltä kovasti. Harmi vain että ne kivekset jäivät laskeutumatta!

Nyt täytyy lähteä kauppaan ja sitten pian mustikkaan, ennenkuin vesisade taas alkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: