Kesä parhaimmillaan

Näin se kesä kuluu mukavasti kesälomareissuilla ja vähän muutenkin…Olemme juuri viime viikolla jääneet kumpikin Matin kanssa kesälomalle. Koirien kanssa ei ole puuhailtu juuri kummempia, mitä nyt normaalit lenkit on käyty kuumimmillakin keleillä.

Maanantaina lähdimme koko perhe – paitsi koirat – eteläpohjanmaalle ensin Keskisen kyläkaupalle ja Onnen Tähti-hotelliin yöksi, sitten eilen Alahärmään Power Parkiin päiväksi huvittelemaan. Onneksi koirat saivat kotona hyvää hoitoa Hautaluoman Eerikalta, joka kävi lenkittämässä ja ruokkimassa koirat maanantai-iltana. Palattuamme koirat kyllä näyttivät ihan tyytyväiseltä elämäänsä!!

Viime viikonloppuna vietimme Matin sukulaisten kanssa kotonamme Matin vanhempien 50-vuotis -hääpäivää. silloin koiratkin saivat osansa rapsutuksista ja ihailuista. Hauska päivä kaiken kaikkiaan!!

Ensi viikonloppuna suuntaamme sitten auton kohti pohjoista: menemme pohjois – Norjaan katsomaan Hautaluoman Hertta-Riikkaa ja miestänsä Espeniä, jotka asuvat Tromssan eteläpuolella Moenissa koiriensa kanssa. Sitten suuntaamme vielä pohjoisempaan- Altaan jäämeren rannalle, jossa asuu ystävämme Sirkku perheensä kanssa. Menomatkalla käväisemme tietenkin katsomassa Harmin pentuja ja perhettä Haukiputaalla. Pennut tulevat nyt viisiviikkoisiksi ensi viikonloppuna. Hyviä kuvia löytyy niistä Mustasuvannon kennelin omilta sivuilta. Melkein kaikki pennut on varattu – vain yksi uros etsii vielä kotia!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: