Pentutapaaminen lomaparatiisissa

Olipa todella ihana viikonloppu Matikaisen lomaparatiisissa "pentutapaamisen" merkeissä!! Aurinko paistoi ja koirat ja ihmiset tutustuivat toisiinsa. Omppu ja Handy ovat nyt reissun jälkeen aivan poikki! Ei ihme, kun Handy piti omaa konserttiaan viimeyön
tunteina…

Tapaamiseen olivat päässeet Hanna ja Antti Hertan kanssa Haukiputaalta, Hanna ja Ville Mäxin kanssa Kalajoelta, Tanja  ja pojat Hymyn kanssa Mouhijärveltä, ja Anna, Tuula ja pojat sekä Iitu Saarijärveltä – sekä ensimmäisestä pentueesta Katja ja tytöt Ukon kanssa sekä Mika, Linda ja vauva Hessun kanssa. Ja tosi mukavaa oli että Koppasen Marja  ja Kari tulivat Hilan kanssa tutustumaan Hilan ja Opun jälkeläisiin. Vähän Mikkokin pistäytyi lauantai-iltana Kobukin, Wamin ja Sitkan sekä kolmen Sitkan ja Wamin pennun kanssa – Marianne oli seurana ja katsomassa omaa uutta pentuaan! Jaki on nyt saanut kaverin…

Illan aikana kokeiltiin hiukan vetojuttuja kevyellä Trigger-pyörällä. Monelle vetojutut olivat aivan uusia asioita. Hyvin lähti kuitenkin heti kulkemaan kaikilla – nyt sitten saa aloittaa harjoittelun ihan oikeasti kun koirat lähestyvät  vuoden ikää.

Loppukesästä tapaamme varmaan myös Taikan ja Susannan Kurikasta, Ginin ja Jonnan Nummi-Pusulasta  Ukon ja Matilaisen perheen  Laukaalta sekä Päivin ja Haltin Outokummusta. Sekä tietenkin Salon perheen ja Harmin!!

Oli tosi ihanaa nähdä kasvatit taas pitkän tauon jälkeen. Kiva oli nähdä että kaikki ovat luonteeltaan rauhallisia ja osa myös leikkisiä…Nuoret nartut näyttivät vielä hyvin honteloilta ja siroilta, ja Mäx oli kasvattanut jalkoja aika lailla – tytöt taas näyttävät jäävän pienikokoisiksi – no vuoden kuluttua näemme jo paremmin mikä on koirien lopullinen koko.

Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta tapaamisesta – ja toivottavasti tapaamme usein jatkossakin.
 


Alla näette kuvan myös kotonansa pentuja hoitelevasta Harmista, joka menetti yhden pennun, mutta saa hoitaa vielä yhdeksää muuta pentua seitsemän viikon ajan!!

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. ♥♪ Rebecca ♪♥
    Elo 24, 2007 @ 11:36:35

    Hi thanks so much  the dogs are really lovely! i love animals! ^^bye  

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: