Terveisiä Suomesta ja maailmalta

Nyt olemme sitten tänä aamuna palanneet syyslomareissulta Gran Canarialta, Puerto Ricosta! On pikkuisen naaman väri tummempi kuin lähiessä, ja reissu oli tosi kiva koko perheen rypistys!! Pari kuvaa alla Puerto Ricosta ja ympäristöstä.

Ennen lomalle lähtöä käväisimme yhtenä iltana Kannuksessa katsomassa Hertta-Riikan husky-pentuja. Ihania palleroitahan ne olivat. Tuli taas ikävä omia viimeisiä pentujamme!

Siksipä sitten ajelimmekin matkalla Helsinkiin Laukaan kautta  tapaamaan MacGyveriä, eli Ukkoa ja perhettänsä. Pikku Ukko oli ihanasti kasvanut ja touhuili vanhassa kotimyllyssänsä kaikkea ja koko ajan. Kuulostaa poika olevan tosi energinen pakkaus! Onneksi sillä on kotona kuusi lasta leikkikavereina ja lisäksi kaksi mäyräkoiraa. Ainakin toistaiseksi yhteiselo on sujunut hyvin!! Hyvä Ukko!

Nyt palaamme taas huomenna arkeen – minä lähden heti päivystämään Oulaskankaalle, Matti omalle työmaalleen ja lapset kouluun. Niin ja koirat saavat taas jäädä kotiin omaan häkkiinsä viikon hoitolajakson jälkeen. Ovat koirat olleet koko päivän vähän väsyneen ja sanoisinko poissaolevan oloisia…olisivatkohan vähän möksähtäneet kun ne vietiin Onnelan hoitolaan ja me muut häivyimme  maailmalle???

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: