Kivoja kuulumisia

Olemme saaneet kivoja kuulumisia ja kuvia Ompun ja Hilan pentujen omistajilta. Hyvin kuuluu menevän ja pennut ovat oppieet kaikenlaista uutta, esim koira- ja kissakavereidensa kanssa pärjäämistä jne. Sopeutuminen uusiin koteihin sujuu hyvin…Olemme saaneet ihania kuvia esim Hymyn, eli Maiden smilen ja Margueriten, eli Herttan omistajilta. Kiitos!!
 
Omppu ei vieläkään ole oikein kunnossa. Viime sunnuntaina kävimme taas Ompun kanssa eläinlääkärillä, koska kefaleksiinia sisältävät antibiootit eivät millään menneet enää kurkusta alas – maistuivat niin pahalta, että Ompp ei enää suostunut niitä mitenkään nielemään. Tuli jo sellainen ilme naamalle, että "en sitten kuulkaas oikeestikaan tykkää tästä hommasta"
No, koska keuhkoista vieläkin kuului kunnon rahinaa, aloitettiin nahan alle pistettävä antibiootti, jonka olen nyt sitten viikon verran pistänyt kotona. Nyt Ompun niska on ihan paksu, joten siirrymme ihmisantibiootteihin!! Soitin eilen eläinlääkärille, joka kirjoitti doksimysiiniä…Tämä on väsyttävää puuhaa Ompulle ja meille!! Tuo keuhkokuume on varmasti seurausta siitä anaalirauhastulehduksesta, joka oli aika paha. Taisi mennä ne märkäiset mömmöt ihan keuhkoihin saakka. ..
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: