Harmaita syyspäiviä

Ai että on harmaata ja pilvistä! Näin sunnuntaina vielä tuntuu, ettemme ole oikein heränneet koko päivänä – paitsi Samu, joka on harjoituspelinsä jälkeen juhlinut kavereittensa kanssa ( pari päivää myöhässä) 11-vuotissynttäreitään!! Pojat ovat pelanneet ulkona,ja syöneet sispsejä, jätskiä ja limsaa…terveellistä synttärievästä!! Koiratkin saivat osansa huomiosta.
 
Tässä on nyt pian pari viikkoa mennyt hiukan matalalla profiililla – Omppu on vaihteeksi sairastanut hankalaa kurkkutulehdusta jo useamman viikon, ja on syönyt taas antibioottia kymmenen päivää. Siksipä kaikki rankemmat vetoharjoittelut ja juoksut on pitänyt karsia päiväohjelmasta. Luulen, ettei tauti ole vieläkään voitettu, vaikka kuurista on viimeinen päivä menossa. Täytynee huomenna soitella eläinlääkärille, sen verran Omppu vielä yskii ja kaksistelee kurkkuaan…
Täytyy toivoa, että Omppukin ehtii parantua ensi viikonlopuksi, koska tiedossa olisi sitten se Rokuan treenireissu. Omppua ei kylläkään voi rasittaa, mutta jospa saatais hankittua ennen ensi viikonloppua sellainen kevyt kolmipyörä, niin Handyn kanssa voisi harjoitella enemmän. Savenmaaltahan noita sais Nivalasta, kun vain ehtisi hakemaan..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: