kiireinen viikko

Takana on kiireinen ja monivaiheinen viikko. Pennut kasvavat ja kehittyvät silmissä ja pitävät jo aika ajoin isoa meteliä pentulaatikossa. Pentulaatikko näyttää myös käyvän pikkuhiljaa liian pieneksi; aina välillä joku pennuista löytyy lattialta. Omppukin näyttää jo hyväksyvän sen, että me muutkin hoitelemme pentuja välillä…
Itse asiassa se näyttää välillä epätoivoiselta, kun pennut huutavat ruokaa – Ompun mahassa on aika paha punoitus ja ihottumaa. Eilen vaihdoin siksi Ompulle ruoankin ja hoitelin mahan alustaa muutenkin…
Vieraita – siis tulevia pennun omistajia- on käynyt pitikin viikkoa. Vain yksi perhe on vielä käymättä – he tulevat sitten ensi perjantaina.
 
Tänään pennuilla on sitten ollut ensimmäinen päivä, jolloin ne saivat tutustua suureen maailmaan pentulaatikon ulkopuolella! Varsinkin Margueritea näytti uusi juttu hiukan jännittävän…Handy paimensi pentuja. Omppu oli laitettu vähäksi aikaa ulos, ettei tule pennuille liian suuri hätä emon luokse.
Ja sitten seurasi ohjelmassa ensimmäinen matolääkkeen tarjoilu – ja vielä muutaman tunnin kuluttua maitovellin syöminen ensimmäisen kerran. Hyvinpä näyttää malamuuttipentu tajuavan annetun ruoan merkityksen. Jokainen latki tse vellinsä kiireen kaupalla!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: