TAPAAMINEN MATIKAISEN LOMAPARATIISISSA

Olihan mahtava viikonloppu Matikaisen lomaparatiisissa…26" malamuutti-ihmistä" ja koiria koossa saman verran….ja kyllä tätä viikonloppua onkin odotettu. Minun ja muutaman muunkin mielestä tunnelma oli rento, koirat viihtyivät laumana – tosin kytkettynä sinne tänne- ja me muutti-ihmiset vaihdoimme ajatuksia ja kokemuksia. Ehdottomasti parasta oli hyväntuulinen ja ystävällinen tunnelma, jossa kaikkien oli helppo avata suunsa ja tutustua koiriin, välineisiin ja koirien omistajiin.
Ensimmäisten parin tunnin jälkeen eläinten luontaishoitaja Jaana Mäntylä kertoi koiran luonnonmukaisesta ruokinnasta ja sen eduista, sekä kipeän koiran luonnonmukaisesta hoidosta yrttilääkinnän ja homeopatian sekä koirahieronnan avulla. Keskustelu oli koko ajan vireää, ja Mikko Vähän Ellu-koiran hieronnan aikana moni vakuuttui hieronnan hyödyistä. Toivottavasti tapaamme taas joskus Jaanan!
Ilta kului rattoisasti tarvikevälityksen ja rennon keskustelun merkeissä…kävivätpä jotkut saunomassakin. Uutta tapaamista suunniteltiin jo pikapuoliin mahdollisesti Rokualle.
Sunnuntaina vedätettiin taas uudestaan koiria, ja muutama koira pääsi jopa ensimmäistä kertaa kärryä vetämään, kuin myös omistajansa ensimmäistä kertaa kärryn ohjaksiin. Kaikenkaikkiaan Omppu ja Handykin näyttivät vain parhaita puoliaan. Handyn kanssa olin mukana näyttelyharjoituksissa, ja siinä tulikin se ainut haveri…kompastuin Handyn takajalkoihin ja tekaisin täyden sivuvoltin. Onneksi ei käynyt pahemmin…
Haikeilla mielin jätimme hyvästit taas Matikaisen emännälle ja malamuuteille ja omistajilleen….Matikaisella emäntä osaa vieraita pitää todella hyvin, ruoka ja palvelu on HYVÄÄ. Palataan varmasti joskus taas sinne. Jess!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: